Bienvenidos

Bienvenidos al Blog sobre la asignatura Educación del Movimiento del FCAFE de Valencia de Adrián Pastor Barceló, esta asignatura pertenece al segundo curso de Grado y es impartida por Victor Perez Samaniego.

dijous, 8 de març del 2012

Ací podeu trobar el llibre de lectura de "Mal de escuela"

En comentari a la exposició d'aquest dimécres dir que els posters van ser molt bons especialment em va traure una admiració el de les xiques que van fer lo del cos perfecte amb una combinació de caixes. Va haver gent que aparentment va treballar prou per fer el poster. La xicoteta crítica que faría a l'exposició es que va ser molt repetitiu el tema del cos maquina i que es va cuidar molt la presentació però els posters no transmitíen un sentiment o una resposta de la persona al vore el mateix, hi havia inclús alguns que eren a soles teoría.

2 comentaris:

  1. Que hi havera soles teoria, et sembla positiu o negatiu? A mi positiu! (si la teoria està ben explicada)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pero millor presentar la teoría d'una manera sorprenent així anem a evitar el provocar que la gent no s'interese per el poster per vore un toxo de text. La teoria es pot plasmar en un text pero jo crec que s'ha de tindre compte la forma de atraure a la gent a llegir eixe text. Tu que creus?

      Elimina